ANMÄLAN WORKSHOPS

__________________________________________________________________________________________________________

ANMÄLAN TILL WORKSHOPS

 
 
 
 
26/3 Salsa Solo Dance (beginner)
26/3 Salsa Solo Dance (intermediate)
 
Student
 
 

BEKRÄFTELSE PÅ ANMÄLAN

Efter att du har skickat in din anmälan kommer du att få en bekräftelse per mail, denna kan ibland dröja någon dag. Har du inte fått någon bekräftelse? Prova att skicka in en ny anmälan eller kontakta oss på info@havanadance.se.DROP-IN

På grund av det rådande läget gällande COVIC-19 tar vi tyvärr ej emot drop-in på våra workshops just nu.BETALNING

En betalningslänk skickas ut per sms 2 dagar innan workshopen, eller samma dag vid sen anmälan. Betalningen ska göras inom 24 timmar från det att du har mottagit ditt sms för att din anmälan ska vara giltig. Vid anmälan mindre än 24 timmar innan ska betalningen vara oss tillhanda senast 2 timmar innan workshopen startar. Vid utebliven betalning avanmäls du från workshopen och meddelas detta per mail. Om du inte fått något sms har vi förmodligen fått fel mobilnummer och då ska du höra av dig till oss snarast med rätt nummer.


AVANMÄLAN

Avanmälan utan kostnad kan göras fram till att du har betalat workshopen. Observera att din anmälning är bindande efter att du har betalat, avgiften kommer då ej att återbetalas.STUDENT

Om du är student och har ett giltigt studentkort har du rabatt på de flesta av våra workshops och ska då maila en bild på ditt Studentkort/Mecenatkort till info@havanadance.se i samband med din anmälan. För att se om vi erbjuder rabatt, se prisinformation under den aktuella workshopen. Studentrabatten gäller även för dig som går i gymnasiet eller högstadiet och vi behöver då en fotokopia på din legitimation.


Mail innehållandes fotokopior på studentkort eller legitimation raderas omedelbart från våra mailservrar. 


Observera att det är ditt eget ansvar att efterfråga studentrabatten, har vi inte fått in ditt studiebevis innan betalningslänken skickas ut debiteras du full avgift.