FAQ

__________________________________________________________________________________________________________

MÅSTE JAG ANMÄLA MIG TILLSAMMANS MED EN DANSPARTNER?

Nej, du behöver inte anmäla dig tillsammans med en danspartner till våra pardanskurser, det flesta av våra kursdeltagare

kommer utan danspartner. Vi roterar och byter par regelbundet under lektionens gång så att alla får dansa med alla vilket är det mest utvecklande vad gäller förning och följning.

Självklart går det bra att anmäla sig tillsammans med en danspartner och att inte vilja byta par om du så önskar.
VAD HÄNDER OM JAG INTE KAN GÅ PÅ ALLA LEKTIONER UNDER KURSENS GÅNG?

Om du av någon anledning missar en eller flera lektioner kan du ta igen det genom att:

1. Gå på någon av våra andra lektioner i en motsvarande kurs med samma alternativt lägre nivå.

2. Gå på någon av våra andra lektioner där kursen ligger på en nybörjar- alternativt öppen nivå.


Vi rekommenderar inte att du tar igen lektioner på kurser med en för dig ny dans där nivån ligger över nybörjarnivå, detta för att du själv och de övriga kursdeltagarna ska få ut så mycket som möjligt av lektionen.


Om du behöver ta igen lektioner ska du göra det under pågående kursomgång, du kan således inte spara dina missade lektioner till en annan kursomgång.


OBSERVERA att drop in-schemat gäller om du behöver ta igen en lektion. Är en kurs full kan du tyvärr inte delta på den. VAD HÄNDER OM JAG VILL AVANMÄLA MIG FRÅN EN KURS?

Vi har inga regler för när du senast kan avanmäla dig men vi uppskattar om du kan meddela oss via info@havanadance.se om du vet med dig att du inte kommer att kunna gå på kursen du anmält dig till. Observera dock att om du redan har hunnit börja kursen och bestämmer dig för att du inte vill fortsätta återbetalar vi ej kursavgiften. Däremot kan du i de flesta fall istället byta kurs, det går då bra att antingen byta nivå eller till en helt annan dansstil.
VAD GÄLLER VID DROP-IN?

Du behöver inte anmäla dig om du tänkt komma på drop-in. Vårt drop in-schema uppdateras fortlöpande utifrån de kursanmälningar vi får in under pågående kursomgång. Du bör därför alltid kontrollera schemat under eftermiddagen samma dag som du tänkt komma och dansa för att vara säker på att det inte är fullt. Om du vill gå på drop-in på en pardanskurs behöver du särskilt kontrollera att kursen inte är full gällande förare respektive följare, beroende på vilket du dansar.