FAQ

__________________________________________________________________________________________________________

MÅSTE JAG ANMÄLA MIG TILLSAMMANS MED EN DANSPARTNER?

Nej, du behöver inte anmäla dig tillsammans med en danspartner till våra pardanskurser, det flesta av våra kursdeltagare

kommer utan danspartner. Vanligtvis roterar vi och byter par regelbundet under lektionens gång så att alla får dansa med alla vilket är det mest utvecklande vad gäller förning och följning. I nuläget gör vi dock inga partnerbyten, har du ingen att anmäla dig tillsammans med kan du bli tilldelad en fast danspartner av oss om du så önskar.
VAD HÄNDER OM JAG INTE KAN GÅ PÅ ALLA LEKTIONER UNDER KURSENS GÅNG?

Om du av någon anledning missar en eller flera lektioner kan du ta igen det genom att:

1. Gå på någon av våra andra lektioner i en motsvarande kurs med samma alternativt lägre nivå.

2. Gå på någon av våra andra lektioner där kursen ligger på en nybörjar- alternativt öppen nivå.


Vi rekommenderar inte att du tar igen lektioner på kurser med en för dig ny dans där nivån ligger över nybörjarnivå/öppen nivå, detta för att du själv och de övriga kursdeltagarna ska få ut så mycket som möjligt av lektionen. 


Om du behöver ta igen lektioner ska du göra det under pågående kursomgång, du kan således inte spara dina missade lektioner till en annan kursomgång.


OBSERVERA att anmäningsförmuläret på drop in-sidan gäller om du behöver ta igen en lektion. 
VAD HÄNDER OM JAG VILL AVANMÄLA MIG FRÅN EN KURS?

Fri avanmälan fram till 14 dagar före kursstart då kursavgiften betalas. Vid avanmälan efter detta återbetalar vi ej kursavgiften. Meddela oss via info@havanadance.se om du vet med dig att du inte kommer att kunna gå på kursen du anmält dig till. Om du har påbörjat en kurs men bestämmer dig för att du inte vill fortsätta kan du i mån av plats istället byta kurs om du önskar det, det går då bra att antingen byta nivå eller till en helt annan dansstil.
VAD GÄLLER VID DROP-IN?

Du behöver i nuläget anmäla dig om du tänkt komma på drop in. Vår drop in-sida uppdateras fortlöpande utifrån de kursanmälningar vi får in. Är en kurs full finns den inte med i formuläret och då kan du tyvärr inte delta på den. Får vi in sjukanmälningar eller annan typ av frånvaro från våra registrerade deltagare på fulla kurser släpper vi deras platser för drop in den dagen Din anmälan ska göras samma dag och senast kl 15, missa inte att din betalning av drop in-avgiften ska vara inne senast kl 17. Ska du ta igen en missad lektion skickar vi ingen betalningslänk.