DROP-IN

__________________________________________________________________________________________________________

Havana Dance Company - Danskurser våen 2020 i Lund

För dig som inte kan eller vill delta på en hel kurs finns möjligheten att ta drop-in lektioner. Du kan göra drop-in online men även i studion i mån av plats. I nuläget måste du anmäla dig för att komma på drop-in, senast kl 12 samma dag. Observera att drop-in på barnkurser enbart kan göras i studion, även detta måste föranmälas. 


Använd anmälningsformuläret här och kom ihåg att markera om du är studerande. Maila då en bild till info@havanadance.se på ditt Studentkort för att ta del av rabatten. Går du i högstadiet eller gymnasiet ska du istället skicka en bild på din legitimation där vi kan se ditt namn och födelseår, resten av ditt personnummer bör du dölja. Mail innehållandes bild på Studentkort och legitimation raderas omedelbart från vår mailserver.


När vi tagit emot din anmälan bekräftar vi din den så snart vi kan och skickar information om hur du får access till streamingen samt en betalningslänk per sms, din betalning måste vara inne senast kl 15 samma dag för att du ska kunna delta på klassen.


Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss per mail.


 
 
 
Student
 
I studion
Online (ej barnkurser)
 
Afrocuban Mix (open level)
Bachata (improver)
Bachata (intermediate)
Barndans (4-6 år)
ChaChaCha & Son (open level)
Chair Dance (open level)
Chair Dance (improver/intermediate)
Cuban Lady Style (improver/intermediate)
Latin Fusion (open level)
Salsa (beginner)
Salsa (improver)
Salsa (intermediate)
Show Dance Kids (7-9) FULLT